BIOQUANTUM

ZDRAVJE NA HOLISTIČEN NAČIN

BIOQUANTUM je močna in učinkovita bioenergijska metoda za ublažitev in odpravljanje številnih bolezni, poškodb, bolečin in stisk.

Poglejte si našo ponudbo

Naše storitve

Zdravje je harmonija uma, čustev, telesa in duha.

Holistične metode temeljijo na spoznanju, da neozdravljive bolezni kot take ne obstajajo. “Neozdravljivost” je stvar napačne paradigme in neuspešnih metod zdravljenja. Ko ozdravi en sam človek, pomeni, da je bolezen ozdravljiva.

BIO-ENERGIJSKA TERAPIJA BIOQUANTUM PO METODI D-BRET

OLJNO-PROTEINSKA TERAPIJA PO DR. JOHANNI BUDWIG

VODNA TERAPIJA, ATP ENERGIJA

DIHALNA TERAPIJA, DIHALNE TEHNIKE IN MEDITACIJA

PREHRANSKA & MINERALNO-VITAMINSKA TERAPIJA

RAZSTRUPLJANJE ORGANIZMA

Prijavnica – 7 dnevni program

Pokličite – 041 636 532

Strinjam se s splošnimi pogoji BIOQUANTUM HEALTH HOLISTIC CENTER

Kje smo

041 636 532

info@health-holistic-center.com

Dvorska vas 37a, 4275 Begunje na Gorenjskem

Pričevanje strank

“Imel sem zelo hude hemoroide, tako da sem dobil napotnico za operativno zdravljenje hemoroidov. Na srečo je za kirurški poseg v bolnišnici treba čakati nekaj mesecev. Medtem sem slučajno slišal za bioenergijsko terapijo Bioquantum in poizkusil z alternativo. Po tednu dni mi je bilo malo bolje, ni pa bilo v redu. Bioenergoterapevt mi je ponudil, da terapijo še enkrat ponoviva – kar na daljavo. Na moje veliko presenečenje so hemeroidi pričeli izginjati. Stanje se je v naslednjem tednu popolnoma normaliziralo, tako da sem operacijo odpovedal. Izjemno sem hvaležen, da sem “ušel” neprijetni operaciji hemoroidov.”

Marino Hodžič, 27 let

Pacient
“Moja diagnoza – rak na dojki. Napotena sem bila na kemoterapije. Po celi seriji terapij sem se počutila zelo zelo slabo, hujšala sem, bruhala, driskala, izgubila lase… in pred seboj sem imela še deset tednov dodatnih kemoterapij. Nisem vedela, kako bom sploh preživela to “mučenje”. Potem pa sem preko prijateljev zvedela za terapije Bioquantum. Na lastno pest sem prekinila s kemoterapijami in sedaj sem že več kot štiri mesece na bioenergoterapijah in na oljno-proteinski dieti po recepturi dr. Johanne Budwig. Počutim se mnogo mnogo bolje, povrnil se mi je tek, imam več moči, tako da lahko kaj postorim okoli hiše in zopet z optimizmom gledam v prihodnost.”

Simona Cankar, 54

Rak na dojki

Zdravje na holističen način

24/7 storitve

041 636 532

info@health-holistic-center.com

Dvorska vas 37a, 4275 Begunje na Gorenjskem